Szolgáltatások

INGATLANKÖZVETÍTÉS:

Új és használt lakások, telkek eladásának, kiadásának professzionális közvetítése.

Ingatlanokat keresünk: Szeretné gyorsan és reális piaci áron eladni ingatlanát? Vegye igénybe hatékonyan működő ingatlanközvetítői szolgáltatásunkat! Elege van abból, hogy átjáró házzá vált a lakása, és még mindig nem sikerült eladnia az ingatlant, vagy ép ellenkezőleg, még jelentkezője sem volt a hirdetésére? Forduljon hozzánk bizalommal, mi hathatós segítséget nyújtunk Önnek az értékesítésében.

Ingatlanokat kínálunk: Szeretné minél gyorsabban megtalálni a legmegfelelőbb ingatlant, de már elege van az állandó böngészésből? Nem igazodik el interneten található hatalmas ingatlan kínálatban? Esetleg találkozott már megbízhatatlan ingatlan tulajdonosokkal, a valóságnak nem megfelelő ingatlannal? Akkor Önnek ránk van szüksége, várjuk jelentkezését!

HITELÜGYINTÉZÉS:

Teljes körű ingyenes hitelügyintézés, melynek során végigkísérjük a megfelelő hitel kiválasztásától egészen a folyósításig. Unja már a bankokban a sorba állást, várakozást? Nincs ideje ezzel foglakozni? Izgul, hogy vajon kap-e hitelt? Mi levesszük a válláról a terhet! Irodáinkban közel 20 Magyarországon jelen lévő pénzintézet hiteleit kínáljuk. A teljes folyamatot végigkísérve kolléganőnk segítségére lesz, az ideális hitel kiválasztásában. Előzetes ügyletminősítést végzünk banki partnereink minősítő programjai alapján a felvehető hitel mértékének megállapítására. Elvégezzük a teljes körű hitelkérelem összeállítását, benyújtjuk hitelkérelmét, bejáratott kapcsolati rendszerünk segítségével folyamatosan segítjük egészen a folyósításig. Szükség esetén sorban állunk Ön helyett az APEH-ban, Földhivatalban, Cégbíróságon. Hiteltanácsadónk 7 éves szakmai múlttal rendelkezik, több mint 500 sikeres ügylettel.

ÉRTÉKBECSLÉS:

Teljes körű értékbecslés komplett dokumentációval. Csepelen adatbázisunkban az elmúlt 5 év alatt több mint 1500 ingatlan adatait rögzítettük. A rendelkezésünkre álló adatok alapján felbecsüljük ingatlana reális értékét, így nagy valószínűséggel 3-6 hónap alatt értékesíteni tudjuk ingatlanát. Amennyiben egyéb elszámoláshoz van szüksége ingatlana értékének meghatározására, állunk rendelkezésére.

TANÁCSADÁS:

Ingyenes tanácsadás ügyfeleink részére, melynek során hasznos információkhoz juthatnak ingatlan eladás és vásárlás, hitelfelvétel előtt. Szakszerű tanácsokat adunk ingatlan adás/vétel ügyekben (mire kell figyelni új és használt lakások esetében, adásvételi szerződés ellenőrzése, magyarázása, esetleges veszélyek/hibák feltárása. Kollégáink tevékenységi területükön kiváló helyismerettel rendelkeznek.

JOGI KÉPVISELET:

Igény szerint független jogi képviseletet biztosítunk, amely teljes körű ügyintézést tartalmaz. Több éves kialakult kapcsolatainknak köszönhetően gyorsan, rugalmasan, több ügyvédi irodával együttműködve dolgozunk.

TULAJDONI LAPOK, TÉRKÉPMÁSOLATOK:

Tulajdoni lapok, térképmásolatok lekérése interneten keresztül. Sürgősen szüksége van tulajdoni lapra, térképmásolatra? Nem tudja pontosan ingatlana adatait, helyrajzi számát? Nem akar a hivatalokban órákat eltölteni, feleslegesen fizetni? Nálunk jó helyen jár! Kérésére azonnal lekérjük ingatlana adatait, a célnak megfelelő tulajdoni lapját, akár ingyenesen, így időt és pénzt spórolunk meg Önnek.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY:

Ingatlan zöld kártyák elkészítése rövid határidővel. Nincs tisztában vele, hogy mire is való az energetikai tanúsítvány? Nem tudja, merre induljon? Mi segítségére leszünk. Bővebb információ: Turzó Gábor: 06-70-770-4607. email: turzo.gabor@castello.hu Megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül elkészítjük ingatlana energetikai tanúsítványát.

Mikor kötelező az épületenergetikai tanúsítvány? Az új építésű épületek, rendeltetési egységek esetén az energetikai tanúsítvány elkészítése 2009. január 1-jétől a használatba vételi eljárás megindításáig kötelező, a vonatkozó 176/2008. (VI. 30.) Korm. Rendelet alapján.

Meglévő épületek, önálló rendeltetési egységek, lakások esetén az energetikai tanúsítvány 2012. január 1-jétől kötelező az alábbi esetekben:
- ellenérték fejében történő tulajdon-átruházás, vagy
- egy évet meghaladó bérbeadás.

1000 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű hatósági rendeltetésű, állami tulajdonú közhasználatú épület esetén a tanúsítvány készítése szintén 2009. január 1-től kötelező függetlenül attól, hogy az adott építmény új építésű, vagy meglévő.

Mely esetekben nem kell tanúsítványt készíteni?

Nem terjed ki a rendelet hatálya, vagyis nincsen tanúsítási kötelezettség az alábbi építmények vonatkozásában. a) az 50 m2-nél kisebb hasznos alapterületű épületre;
b) az évente 4 hónapnál rövidebb használatra szánt épületre;
c) a legfeljebb 2 évi használatra tervezett épületre;
d) a hitéleti rendeltetésű épületre;
e) a jogszabállyal védetté nyilvánított épületre, valamint a jogszabállyal védetté nyilvánított (műemlékileg védett, helyi építészeti értékvédelemben részesült) területen lévő épületre;
f) a mezőgazdasági rendeltetésű épületre;
g) azokra az épületekre, amelyek esetében a technológiából származó belső hőnyereség a rendeltetésszerű használat időtartama alatt nagyobb, mint 20 W/m3, vagy a fűtési idényben több mint hússzoros légcsere szükséges, illetve alakul ki;
h) a műhely rendeltetésű épületre;
i) a levegővel felfújt, vagy feszített - huzamos emberi tartózkodás célját szolgáló - sátorszerkezetekre.